De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar, check je polis!

goed voorbereid & Vol vertrouwen bevallen

Cursus Bevallen
compleet groep

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af en moet er vaak nog van alles geregeld worden naast jullie werk en privé leven. Ook wil je je goed voorbereiden om de komst van jullie kindje. Na deze avond op een fijne locatie weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet! Mijn doel is altijd om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling, je kunt al je vragen stellen, ik ben er voor jullie. 

Inhoud van de cursus

Dit ga jij leren!

 Naast cursus ontvang je ook 9 gratis waardevolle extra’s!

Je krijgt nog meer!

Je ontvangt maar liefst 9 waardevolle extra’s die jou nog beter voorbereiden op de bevalling én op de periode wanneer jullie kindje geboren is t.w.v. € 274,-. Ook is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen!

Online cursus bevallen

Na het volgen van de cursus......

1

Voel jij je vol vertrouwen en ben jij goed voorbereid op het moment dat de bevalling begint. Hierdoor zal bevalling jou niet compleet overkomen. 

2

Weet jij welke keuzes je hebt als het gaat om medische interventies en wat de voor- en nadelen zijn. Hierdoor kun jij goed overleggen met je verloskundige of gynaecoloog.

3

Begrijp jij waarom een bevalling soms anders gaat dan gehoopt. Waardoor jij minder stress ervaart als je hiermee te maken krijgt.  

4

Heb jij een realistisch beeld van wat je kunt verwachten. Waardoor jij niet achteraf hoeft te denken…”Had ik dit maar eerder geweten”. 

5

Kijk je beter terug op de bevalling, ongeacht het verloop.  Dit blijkt uit onderzoek en komt omdat de bevalling jou niet is overkomen en je zelf inspraak hebt gehad.

Praktische info

Dit gebeurt er na jouw aankoop

Aanmelden

Meld je aan via de betaalpagina. LET OP! Geef duidelijk aan op welke datum je de cursus wilt volgen.

Mail

Je ontvangt een bevestigingsmail met een factuur. Check ook je spam!

de cursus

Tot ziens in Joure

Reacties van jouw voorgangers!

Wat anderen zeggen

Wat een fijne cursus! Wij voelden ons gelijk op ons gemak tijdens de cursus en we zijn met veel meer vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de bevalling kwamen veel dingen terug en hebben we ons bevalschema kunnen gebruiken. We kijken met een heel goed gevoel terug op de bevalling mede dankzij de goede voorbereiding! Kim, super bedankt
Lindy
Helaas kwam het bij ons neer op "wat als het anders loopt" scenario. Het werd een spoedrit met de ambulance. Zonder jouw informatie geloven wij dat we niet zo kalm hadden kunnen blijven die dag. Nu was het een zeer heftige ervaring, maar voor wat het was had het niet ‘beter’ kunnen verlopen. Wij waren kalm en wisten zo ongeveer wat ons te wachten stond en dat heeft enorm geholpen om alles tot een goed einde te brengen. Voor iedereen die alles wil weten over deze bijzondere periode in je leven; volg de cursus en zorg ervoor dat je voor een hoop minder verassingen komt te staan.
Bert en Ivon
Op het laatste moment voelde ik toch een enorme spanning en onrust over de bevalling. Ik besloot de online cursus te bestellen en heb mij in mijn verlof heerlijk op mijn eigen manier kunnen voorbereiden! Zelfs nog even persoonlijk contact gehad over een bepaald onderwerp wat heel fijn was.
Jantine
Mijn vriend en ik wilden aanvankelijk helemaal geen cursus volgen. We zijn toch overstag gegaan en volgden de cursus bij Kim. Geen spijt! Het was een heel fijn, informatieve maar ook interactieve middag waarin we super veel hebben geleerd. Kim focust vooral op de positieve punten van het bevallen, maar gaat ook in op de wat-als scenario's. Dat vonden wij heel prettig omdat je zo het gevoel krijgt goed beslagen ten ijs te komen. Ontzettend fijn dus. Dank Kim!
Anoniem
We hebben 3 avonden de bevalcursus van Kim gevolgd. Wat een leerzame en fijne ervaring was dit. Kim heeft veel kennis en weet dit op een prettige en ontspannen manier over te brengen. Hierdoor kijk ik zelfs uit naar het bevallen! Heel erg bedankt hiervoor Kim!
Pien
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Shannon
Hele fijne cursus! Ook al is het mijn 2e bevalling, toch weer veel bijgeleerd en weer een stuk zelfverzekerder over de naderende bevalling.
Judith
Eigenlijk wilde ik geen bevalcursus doen maar mijn verloskundige adviseerde deze cursus te volgen. Ik heb geen spijt!!
Maryam
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Amber

Nog niet uitgelezen? Hier lees je ontzettend veel mooie en lieve reviews. Zo weet jij of deze cursus bij jou past

Beoordeling van 9,7 via Feedback company en Facebook 

4.85/5