De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar, check je polis!

goed voorbereid & Vol vertrouwen bevallen

Cursus bevallen
compleet online

Dé cursus om jou (en je partner) voor te bereiden op de bevalling. Niets blijft onbesproken zodat jullie vol vertrouwen deze bijzondere tijd tegemoet gaan. 

Tevreden klanten
+ 0
Gemiddelde beoordeling
0
Raadt Cursus Bevallen aan
0 %

Komt dit je bekend voor?

Je zwangerschap is een prachtig avontuur, maar het kan voelen alsof er een stortvloed aan informatie en adviezen over je heen komt. Van alle kanten krijg je goedbedoelde raad en tips, lees je boeken en online scroll jij je suf. Ik heb in de afgelopen 13 jaar al duizenden aanstaande ouders begeleid, zowel voor-, tijdens als na de bevalling. Ik ken je vragen en de onzekerheden. Ik weet dat jij bang bent voor controle verlies, inscheuren en dat je het beste wil voor je kindje. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Ohja, en ik ben zelf ook 2x bevallen.
i feel you 😉

Online cursus bevallen

Na het volgen van de cursus......

1

Voel jij je vol vertrouwen en ben jij goed voorbereid op het moment dat de bevalling begint. Hierdoor zal bevalling jou niet compleet overkomen. 

2

Weet jij welke keuzes je hebt als het gaat om medische interventies en wat de voor- en nadelen zijn. Hierdoor kun jij goed overleggen met je verloskundige of gynaecoloog.

3

Begrijp jij waarom een bevalling soms anders gaat dan gehoopt. Waardoor jij minder stress ervaart als je hiermee te maken krijgt. Je kindje zal je dankbaar zijn! 

4

Heb jij een realistisch beeld van wat je kunt verwachten. Waardoor jij niet achteraf hoeft te denken…”Had ik dit maar eerder geweten”. 

5

Kijk je beter terug op de bevalling, ongeacht het verloop. Dit komt doordat de bevalling jou niet is overkomen, jij had de regie. Ook is de kans op medische interventies kleiner. 

Stel je eens voor

Jouw fijne bevalling binnen handbereik door de juiste kennis

Online cursus bevallen

Bereid je voor op je bevalling met mijn zeer uitgebreide online cursus. Krijg van A tot Z uitleg over het bevallingsproces, weet welke keuzes je hebt en krijg direct toegang al mijn ervaringen en deskundig advies. Met praktische oefeningen en flexibel leren, bereid jij je optimaal voor op de aankomende bevalling. 

Dit alles voor de prijs van slechts €97,- ipv € 197,-  (tijdelijke actieprijs)! Ook ontvang jij de 8 GRATIS mega waardevolle bonussen twv € 127,-!

De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar, check je polis!

Inhoud van de cursus

Dit ga jij leren!

De online cursus bestaat uit 18 modules (meer dan 5 uur!!) en je ontvangt 8 gratis waardevolle extra’s!

 De meest uitgebreide bevalcursus van Nederland!

Lees hieronder welke modules je allemaal te zien gaat krijgen!

Wacht! Er is meer!

Je ontvangt maar liefst 8 waardevolle extra’s die jou nog beter voorbereiden op de bevalling én op de periode wanneer jullie kindje geboren is t.w.v. € 127,-. Ook is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen

Praktische info

Reacties van jouw voorgangers!

Wat anderen zeggen

Wat een fijne cursus! Wij voelden ons gelijk op ons gemak tijdens de cursus en we zijn met veel meer vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de bevalling kwamen veel dingen terug en hebben we ons bevalschema kunnen gebruiken. We kijken met een heel goed gevoel terug op de bevalling mede dankzij de goede voorbereiding! Kim, super bedankt
Lindy
Helaas kwam het bij ons neer op "wat als het anders loopt" scenario. Het werd een spoedrit met de ambulance. Zonder jouw informatie geloven wij dat we niet zo kalm hadden kunnen blijven die dag. Nu was het een zeer heftige ervaring, maar voor wat het was had het niet ‘beter’ kunnen verlopen. Wij waren kalm en wisten zo ongeveer wat ons te wachten stond en dat heeft enorm geholpen om alles tot een goed einde te brengen. Voor iedereen die alles wil weten over deze bijzondere periode in je leven; volg de cursus en zorg ervoor dat je voor een hoop minder verassingen komt te staan.
Bert en Ivon
Op het laatste moment voelde ik toch een enorme spanning en onrust over de bevalling. Ik besloot de online cursus te bestellen en heb mij in mijn verlof heerlijk op mijn eigen manier kunnen voorbereiden! Zelfs nog even persoonlijk contact gehad over een bepaald onderwerp wat heel fijn was.
Jantine
Mijn vriend en ik wilden aanvankelijk helemaal geen cursus volgen. We zijn toch overstag gegaan en volgden de cursus bij Kim. Geen spijt! Het was een heel fijn, informatieve maar ook interactieve middag waarin we super veel hebben geleerd. Kim focust vooral op de positieve punten van het bevallen, maar gaat ook in op de wat-als scenario's. Dat vonden wij heel prettig omdat je zo het gevoel krijgt goed beslagen ten ijs te komen. Ontzettend fijn dus. Dank Kim!
Anoniem
We hebben 3 avonden de bevalcursus van Kim gevolgd. Wat een leerzame en fijne ervaring was dit. Kim heeft veel kennis en weet dit op een prettige en ontspannen manier over te brengen. Hierdoor kijk ik zelfs uit naar het bevallen! Heel erg bedankt hiervoor Kim!
Pien
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Shannon
Hele fijne cursus! Ook al is het mijn 2e bevalling, toch weer veel bijgeleerd en weer een stuk zelfverzekerder over de naderende bevalling.
Judith
Eigenlijk wilde ik geen bevalcursus doen maar mijn verloskundige adviseerde deze cursus te volgen. Ik heb geen spijt!!
Maryam
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Amber

Nog niet uitgelezen? Hier lees je ontzettend veel mooie en lieve reviews. Zo weet jij of deze cursus bij jou past

Beoordeling van 9,7 via Feedback company en Facebook 

4.85/5

Het gezicht achter cursusbevallen.nl

Kim Antons

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat bijzonder he, zo’n mini mensje in je buik? Ik hoop dat je jouw zwangerschap als een mooie tijd ervaart. 

Ik help je graag bij de voorbereidingen op de geboorte zodat jij (samen met je partner) vol vertrouwen de geboorte tegemoet ziet en tijdens de bevalling meer rust ervaart. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Kim  x

Zo werkt het

Dit gebeurt er na jouw aankoop

Aanmelden

Meld je aan via de betaalpagina. 

Mail

Je ontvangt een mail met jouw persoonlijke inloggegevens.

Toegang

Je hebt direct toegang tot de online cursus. 

Ben jij klaar om je maximaal voor te bereiden op je bevalling?

Toch nog vragen?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor aanstaande moeders en vaders die zich optimaal willen voorbereiden op de bevalling en alles wat daarbij komt kijken, met name voor degenen die hun eerste kindje verwachten. Maar ook vaak genoeg heb ik mensen die een tweede kindje krijgen en zich dit keer wel willen voorbereiden.

De cursus bevat zowel theoretische informatie als praktische oefeningen en technieken. Zo zorg ik ervoor dat je zowel kennis opdoet als vaardigheden ontwikkelt voor de bevalling.

Mijn cursus is samengesteld op basis van ruim 12 jaar ervaringen met het begeleiden van zwangerschappen en bevallingen. Al deze kennis heb ik gebundeld in een betaalbare online cursus zodat heel Nederland toegang kan hebben tot mijn kennis. Het feit dat deze cursus een stuk goedkoper is dan andere cursussen doet niets af aan de kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich kunnen voorbereiden.  

Ik bied ondersteuning gedurende de hele cursus. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen en ik zal mijn best doen om je zo snel mogelijk te helpen. Je mag mij mailen maar je krijgt ook mijn 06-nummer zodat je mij kunt bellen of appen. 

Na aankoop krijg je 9 maanden toegang tot de cursus. Je kunt de modules dus in je eigen tempo volgen en zo vaak terugkijken als je wilt. Ook tijdens de bevalling kun je bijvoorbeeld de houdingen of ademhalingen er nog eens bijpakken!