Vol vertrouwen bevallen

Online Cursus bevallen

Dé cursus om jou (en je partner) voor te bereiden op de bevalling. Niets blijft onbesproken zodat jullie vol vertrouwen deze bijzondere tijd tegemoet gaan. 

+ 0
Tevreden klanten
0
Gemiddelde beoordeling
0 %
Raadt Cursus Bevallen aan

Komt dit je bekend voor?

Je zwangerschap is een prachtig avontuur, maar het kan voelen alsof er een stortvloed aan informatie en adviezen over je heen komt. Van alle kanten krijg je goedbedoelde raad en tips, lees je boeken en online scroll jij je suf. Ik heb in de afgelopen 12 jaar al duizenden aanstaande ouders begeleid, zowel voor-, tijdens als na de bevalling. Ik ken je vragen en de onzekerheden. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Ohja, en ik ben zelf ook 2x bevallen.
i feel you 😉

Online cursus bevallen

Na het volgen van de cursus......

1

Voel jij je vol vertrouwen en ben jij goed voorbereid op het moment dat de bevalling begint. 

2

Weet jij welke keuzes je hebt en wat de voor- en nadelen zijn. Op deze manier kun jij goed overleggen met je verloskundige of gynaecoloog.

3

Snap jij waarom het soms anders gaat dan gehoopt. Weten hoe dit gaat en wat je dan kunt doen geeft rust. 

4

Door dit alles heb jij echt een realistisch beeld van wat je kunt verwachten en hoef je achteraf niet te denken…”Had ik dit maar eerder geweten”. 

5

Kijk je beter terug op de bevalling, ongeacht het verloop.  Dit blijkt uit onderzoek en komt omdat de bevalling jou niet is overkomen en je zelf inspraak hebt gehad.

Stel je eens voor

Je kunt je tot in de puntjes voorbereiden op je bevalling

Online cursus bevallen

Bereid je voor op je bevalling met mijn zeer uitgebreide online cursus. Krijg van A tot Z uitleg over het bevallingsproces, weet welke keuzes je hebt en krijg direct toegang al mijn ervaringen en deskundig advies. Met praktische oefeningen en flexibel leren, bereid jij je optimaal voor op de aankomende bevalling. 

Dit alles voor de ongelofelijke prijs van slechts €59,50! Ook ontvang jij de 7 GRATIS mega waardevolle bonussen twv € 147,-!

 

Voor slechts €59,50!
In het nieuwe jaar gaat de prijs omhoog.

Wat zit er in de cursus?

Online leeromgeving

Je ontvangt 9 maanden toegang tot de online leeromgeving. Kijk via je mobiel, tablet of pc. Je hebt 24/7 toegang, zelfs tijdens de bevalling ;-).

Video
lessen

Tijdens de video lessen leg ik stap voor stap, per onderwerp uit wat jij mag verwachten. Kijk zo vaak terug als nodig. 

handige afbeeldingen

Naast de video’s zie je ook de afbeeldingen zodat je nog beter begrijpt wat er allemaal in jouw lichaam gebeurt. 

Inhoud van de cursus

Dit ga jij leren!

De online cursus bestaat uit +20 modules, 60+ lessen en je ontvangt 7 gratis waardevolle extra’s!

 De meest uitgebreide bevalcursus van Nederland!

Lees hieronder welke modules je allemaal te zien gaat krijgen!

Wacht! Er is meer!

Je ontvangt maar liefst 7 waardevolle extra’s die jou nog beter voorbereiden op de bevalling én op de periode wanneer jullie kindje geboren is t.w.v. € 147,-. Ook is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen!

Reacties van jouw voorgangers!

Wat anderen zeggen

In plaats van dat ik zelf vertel hoe goed mijn online cursus is, geef ik graag het woord aan een aantal cursisten. 

Ik ben zo blij met je cursus online! Door jouw filmpje 100x te kunnen luisteren en bekijken ervaar ik dat ik er wat rustiger onder word. Door alle info kan ik nu voor mezelf meer een plan maken.
Rowan
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Amber
Op het laatste moment voelde ik toch een enorme spanning en onrust over de bevalling. Ik besloot de online cursus te bestellen en heb mij in mijn verlof heerlijk op mijn eigen manier kunnen voorbereiden! Zelfs nog even persoonlijk contact gehad over een bepaald onderwerp wat heel fijn was.
Jantine
Eigenlijk wilde ik geen bevalcursus doen maar mijn verloskundige adviseerde deze cursus te volgen. Ik heb geen spijt!!
Maryam
Hele fijne cursus! Ook al is het mijn 2e bevalling, toch weer veel bijgeleerd en weer een stuk zelfverzekerder over de naderende bevalling.
Judith

Beoordeling van 9,7 via Feedback company en Facebook 

4.85/5

Het gezicht achter cursusbevallen.nl

Kim Antons

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat bijzonder he, zo’n mini mensje in je buik? Ik hoop dat je jouw zwangerschap als een mooie tijd ervaart. 

Ik help je graag bij de voorbereidingen op de geboorte zodat jij (samen met je partner) vol vertrouwen de geboorte tegemoet ziet en tijdens de bevalling meer rust ervaart. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Kim  x

Zo werkt het

Dit gebeurt er na jouw aankoop

Aanmelden

Meld je aan via de betaalpagina. 

Mail

Je ontvangt een mail met jouw persoonlijke inloggegevens.

Toegang

Je hebt direct toegang tot de online cursus. 

Ben jij klaar om je maximaal voor te bereiden op je bevalling?

Toch nog vragen?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor aanstaande moeders en vaders die zich optimaal willen voorbereiden op de bevalling en alles wat daarbij komt kijken, met name voor degenen die hun eerste kindje verwachten. Maar ook vaak genoeg heb ik mensen die een tweede kindje krijgen en zich dit keer wel willen voorbereiden.

De cursus bevat zowel theoretische informatie als praktische oefeningen en technieken. Zo zorg ik ervoor dat je zowel kennis opdoet als vaardigheden ontwikkelt voor de bevalling.

Mijn cursus is samengesteld op basis van ruim 12 jaar ervaringen met het begeleiden van zwangerschappen en bevallingen. Al deze kennis heb ik gebundeld in een betaalbare online cursus zodat heel Nederland toegang kan hebben tot mijn kennis. Het feit dat deze cursus een stuk goedkoper is dan andere cursussen doet niets af aan de kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich kunnen voorbereiden.  

Ik bied ondersteuning gedurende de hele cursus. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen en ik zal mijn best doen om je zo snel mogelijk te helpen. Je mag mij mailen maar je krijgt ook mijn 06-nummer zodat je mij kunt bellen of appen. 

Na aankoop krijg je 9 maanden toegang tot de cursus. Je kunt de modules dus in je eigen tempo volgen en zo vaak terugkijken als je wilt. Ook tijdens de bevalling kun je bijvoorbeeld de houdingen of ademhalingen er nog eens bijpakken!