Privé cursus aan huis

Dit is de meest complete cursus die je kunt kiezen. Na deze cursus weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en in de kraamperiode. Al jullie vragen zijn beantwoord, jullie kijken samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet! Groot voordeel is dat je op 3 momenten informatie aangeboden krijgt, zo kunnen jullie alles rustig tot je nemen. De cursus wordt bij jullie thuis gegeven, trek gerust je huispak aan ;-). Deze cursus heeft uiteraard veel overlap met de 1 daagse cursus maar deze complete cursus is een stuk uitgebreider omdat nog meer onderwerpen aan bod komen. 

Wat kun je verwachten van de cursus

Onderstaande onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus. Heb je andere vragen, dan kan ik jullie daar altijd bij helpen. 

Extra onderwerpen

Omdat dit de meest uitgebreide cursus is ontvang je nog meer informatie, dit zijn de extra onderwerpen waar we het over gaan hebben:

Praktische info

Lees hier een aantal mooie reacties van stellen die de privé cursus van 3 dagdelen hebben gevolgd 

Sara
Sara
Feedbackcompany
Lees verder
Mijn partner en ik hebben een privé cursus (thuis) gevolgd met Kim. Wij vonden het fijn dat ze veel expertise had en dat ze op een duidelijk en grappige manier het kon uitleggen. Daarnaast vonden we het ook prettig dat zij de topics van de cursus wist aan te passen, overslaan of in verdiepen omtrent onze bevallingswensen. Ik raad het zeker aan om een bevallingscursus met Kim te volgen!
Nazadin
Nazadin
Feedbackcompany
Lees verder
In tijden van COVID-19 en de lockdown konden we terecht bij Kim! Zowel mijn partner als ik hebben veel gehad aan de cursus. Uiteraard heeft mijn bevalling er compleet anders uitgezien dan wat ik had kunnen bedenken. Dankzij deze cursus had ik een brede beeld en kennis waardoor ik sneller kon schakelen wanneer alles anders liep dan gehoopt. Kim is geduldig, heeft veel kennis en is oordeelvrij. Met name dat laatste was voor mij erg belangrijk.
Rijkmans
Rijkmans
Feedbackcompany
Lees verder
Wij hebben een super leerzame en leuke cursus gehad welke bestond uit 3 avonden privé bij ons thuis. Na deze avonden, welke niet alleen leerzaam waren maar ook erg gezellig en leuk voelde wij ons helemaal voorbereid op wat komen gaat. Vele vragen werden beantwoord en we konden wel merken dat Kim weet waar zij het over heeft en haar expertise stelt enorm gerust.
Nicole
Nicole
Feedbackcompany
Lees verder
Mijn man en ik hebben de privé cursus ( 3 avonden aan huis) gevolgd. Dit is ons zeer goed bevallen. 1 op 1 begeleiding en in alle rust thuis in je eigen vertrouwde omgeving alles leren over de bevalling en kraamtijd. Kim heeft ons zeer bruikbare tips en trics gegeven en ons echt helemaal voorbereid op de bevalling. Het is ons eerste kindje dus alle informatie is nieuw. Ik was zelf wel wat bang voor de bevalling. Wanneer weet je dat het begonnen is, hoe erg is de pijn? Kan ik het wel? Doordat we alle scenario's hebben doorgesproken, ben je voorbereid op wat er evt komen gaat. De bevalling ( dec '19) is echt heel goed gegaan, door de juiste ademhalingstechniek toe te passen en met behulp van het schema met de verschillende fases van bevallen, heb ik met alle steun en coaching van mijn man onze dochter op de wereld gezet! Omdat we wisten wat er globaal ging gebeuren, kwam er geen paniek en ben ik in alle rust thuis bevallen. Ik kijk terug op een fijne bevalling en dit is echt zeker te danken aan Kim die ons hierop heel kundig heeft voorbereid. Dank je wel Kim!
Previous
Next

Ben jij na het lezen van zoveel mooie woorden nog enthousiaster geworden?? 

Meld je dan snel aan zodat ook jij met een goed gevoel de bevalling tegemoet kunt zien. Want echt waar, een goede voorbereiding is het halve werk. Ik gun jou een bevalling waar jij samen met je partner goed op terug kunt kijken. Een zwangerschapscursus draagt daar 100% aan bij.