De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar, check je polis!

goed voorbereid & Vol vertrouwen bevallen

Cursus Bevallen premium privé

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af en moet er vaak nog van alles geregeld worden naast jullie werk en privé leven. Ook wil je je goed voorbereiden om de komst van jullie kindje. Na deze lange avond bij jullie thuis aan de keukentafel weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet! Mijn doel is altijd om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling, je kunt al je vragen stellen, ik ben er voor jullie. 

Tevreden klanten
+ 0
Gemiddelde beoordeling
0
Raadt Cursus Bevallen aan
0 %

Cursus bevallen - premium privé

Dit is de meest complete cursus die je kunt kiezen. Na deze cursus van 3 ochtenden of avonden weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling, de kraamperiode en ik vertel je vanalles over (borst)voeding. Groot voordeel is dat je op 3 momenten informatie aangeboden krijgt, zo kunnen jullie alles rustig tot je nemen. Na 3 avonden bij jullie thuis aan de keukentafel weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kraamtijd en kijken jullie samen vol vertrouwen deze periode tegemoet! Mijn doel is altijd om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden, je kunt al je vragen stellen, ik ben er voor jullie. 

Dit ga jij leren!

Inhoud cursus

extra inhoud uitgebreide cursus tov van compleet privé en compleet online

Je krijgt nog meer!

Je ontvangt maar liefst 9 waardevolle extra’s die jou nog beter voorbereiden op de bevalling én op de periode wanneer jullie kindje geboren is t.w.v. € 274,-. Ook is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen!

Online cursus bevallen

Na het volgen van de cursus......

1

Voel jij je vol vertrouwen en ben jij goed voorbereid op het moment dat de bevalling begint. Hierdoor zal bevalling jou niet compleet overkomen. 

2

Weet jij welke keuzes je hebt als het gaat om medische interventies en wat de voor- en nadelen zijn. Hierdoor kun jij goed overleggen met je verloskundige of gynaecoloog.

3

Begrijp jij waarom een bevalling soms anders gaat dan gehoopt. Waardoor jij minder stress ervaart als je hiermee te maken krijgt. Je kindje zal je dankbaar zijn! 

4

Heb jij een realistisch beeld van wat je kunt verwachten. Waardoor jij niet achteraf hoeft te denken…”Had ik dit maar eerder geweten”. 

5

Kijk je beter terug op de bevalling, ongeacht het verloop. Dit komt doordat de bevalling jou niet is overkomen, jij had de regie. Ook is de kans op medische interventies kleiner. 

Praktische info

Dit gebeurt er na jouw aankoop

Aanmelden

Meld je aan via de betaalpagina. 

Mail

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin ik je vraag een aantal data door te geven. Check ook je spam!

de cursus

Ik kom bij jullie thuis langs.

Reacties van jouw voorgangers!

Wat anderen zeggen

In plaats van dat ik zelf vertel hoe goed mijn online cursus is, geef ik graag het woord aan een aantal cursisten 

Wat een fijne cursus! Wij voelden ons gelijk op ons gemak tijdens de cursus en we zijn met veel meer vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de bevalling kwamen veel dingen terug en hebben we ons bevalschema kunnen gebruiken. We kijken met een heel goed gevoel terug op de bevalling mede dankzij de goede voorbereiding! Kim, super bedankt!
Lindy
Helaas kwam het bij ons neer op "wat als het anders loopt" scenario. Het werd een spoedrit met de ambulance. Zonder jouw informatie geloven wij dat we niet zo kalm hadden kunnen blijven die dag. Nu was het een zeer heftige ervaring, maar voor wat het was had het niet ‘beter’ kunnen verlopen. Wij waren kalm en wisten zo ongeveer wat ons te wachten stond en dat heeft enorm geholpen om alles tot een goed einde te brengen. Voor iedereen die alles wil weten over deze bijzondere periode in je leven; volg de cursus en zorg ervoor dat je voor een hoop minder verassingen komt te staan.
Bert en Ivon
Op het laatste moment voelde ik toch een enorme spanning en onrust over de bevalling. Ik besloot de online cursus te bestellen en heb mij in mijn verlof heerlijk op mijn eigen manier kunnen voorbereiden! Zelfs nog even persoonlijk contact gehad over een bepaald onderwerp wat heel fijn was.
Jantine
Mijn vriend en ik wilden aanvankelijk helemaal geen cursus volgen. We zijn toch overstag gegaan en volgden de cursus bij Kim. Geen spijt! Het was een heel fijn, informatieve maar ook interactieve middag waarin we super veel hebben geleerd. Kim focust vooral op de positieve punten van het bevallen, maar gaat ook in op de wat-als scenario's. Dat vonden wij heel prettig omdat je zo het gevoel krijgt goed beslagen ten ijs te komen. Ontzettend fijn dus. Dank Kim!
Anoniem
JeroenenAngela Van Someren
JeroenenAngela Van Someren
Lees verder
Wij wilde graag in 1 keer alles horen ipv meerdere keren naar een cursus gaan. Deze voorbereiding is daar perfect voor! Kim legt rustig en begrijpelijk uit wat je kan verwachten tijdens je bevalling. Ik ga nu goed voorbereid de bevalling in, dat geeft mij veel rust. Ik kan iedereen dit aanraden!
Jessica de Smale-Stronks
Jessica de Smale-Stronks
Lees verder
Wij hebben heel veel gehad aan de 1-daagse cursus! Ondanks dat het 'maar' 4 uurtjes is, kregen we alle informatie om met zelfvertrouwen richting de bevalling te gaan. Aanrader!
Amber
Amber
Lees verder
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Jorien Poeze
Jorien Poeze
Lees verder
De tijd vloog! Het was van begin tot eind superinformatief en ook gezellig. Niet alleen voor mama maar partners worden ook betrokken. Echt een aanrader!
Bianca
Bianca
Feedbackcompany
Lees verder
Wij hebben de cursus van een dag gevolgd en ik raad iedereen deze aan. Kim geeft goede en duidelijke informatie. Wij hebben er onwijs veel aan gehad en waren goed voorbereid op de bevalling. Mede dankzij deze cursus heb ik, ondanks dat ik aan het einde medisch werd, een mooie bevalling gehad waar wij met een goed gevoel op terug kijken.
Shannon
Shannon
Feedbackcompany
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Previous
Next
We hebben 3 avonden de bevalcursus van Kim gevolgd. Wat een leerzame en fijne ervaring was dit. Kim heeft veel kennis en weet dit op een prettige en ontspannen manier over te brengen. Hierdoor kijk ik zelfs uit naar het bevallen! Heel erg bedankt hiervoor Kim!
Pien
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Shannon
Hele fijne cursus! Ook al is het mijn 2e bevalling, toch weer veel bijgeleerd en weer een stuk zelfverzekerder over de naderende bevalling.
Judith
Eigenlijk wilde ik geen bevalcursus doen maar mijn verloskundige adviseerde deze cursus te volgen. Ik heb geen spijt!!
Maryam

Nog niet uitgelezen? Hier lees je ontzettend veel mooie en lieve reviews. Zo weet jij of deze cursus bij jou past

Beoordeling van 9,7 via Feedback company en Facebook 

4.85/5