HI1A5359

Welkom

Leuk dat je een kijkje neemt op de website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een zwangerschapscursus en mag ik jullie dus feliciteren met de komst van een kindje!

Wie is kim?

Ik ben Kim Antons en samen met mijn man en onze twee kinderen wonen wij in Lemmer (Friesland).
Sinds 2012 ben ik eigenaar van Cursus Bevallen. In de afgelopen jaren heb ik ruim 4500 mensen mogen begeleiden naar een mooie bevalling! Vaak krijg ik mailtjes na de bevalling van tevreden klanten, altijd weer kippenvel. 

 

Ik ben van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in alles rondom zwangerschap en bevallen en na mijn eigen zwangerschappen is mijn interesse nog meer aangewakkerd. Zwanger zijn is zo iets bijzonders, iedere keer weer kan ik ontroerd raken van de verhalen die ik hoor. Toen ik de kans kreeg om dit bedrijf te starten heb ik dat met beide handen aangepakt en nog nooit 1 seconden spijt gehad van deze beslissing.

Mahatma Gandhi zei het al: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit een dag te werken”.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursusvormen aangeboren. Van grote groepen in Amsterdam, Almere en Amersfoort tot vele privé cursussen in corona tijd. Net na de corona tijd ben ik de cursus ook online gaan aanbieden, opeens kon heel Nederland bij mij cursus volgen! Om het persoonlijke contact wel te houden bied ik daarnaast alleen nog de privé cursus aan, het persoonlijke contact aan de keukentafel vind ik heel fijn, ik hoor zoveel persoonlijke verhalen…. ik voel me bevoorrecht!

+ 0
Tevreden klanten
0
Verschillende cursussen
0
Verschillende cursussen
0
Gemiddelde beoordeling

Ik ben gestart met Cursus Bevallen vlak na de geboorte van mijn jongste en ik kon daardoor alle basisschooljaren heel veel thuis zijn, een heerlijke tijd! De cursus gaf ik in de avond of in het weekend. Toen ze naar de middelbare gingen wilde ik graag weer een opleiding gaan doen. Na lang twijfelen of ik voor de opleiding tot verloskunde, kraamzorg of doula wilde gaan heb ik besloten in december 2022 te starten met de opleiding tot kraamverzorgende. Het leek mij geweldig om in alle rust stellen te begeleiden in de eerste week met hun kindje. Juist door alle verhalen die ik had gehoord afgelopen jaren wist ik hoe belangrijk dit is. Inmiddels kan ik zeggen dat ik het geweldig vind in de kraamzorg! Ik heb al vele jonge ouders een mooie kraamweek mogen geven.  

 

Mijn ideaal zou zijn dat ik jou samen met je partner mag voorbereiden op de bevalling, als kraamverzorgende mag steunen tijdens de bevalling en jullie in de kraamweek vanalles mag leren en uitleggen over de verzorging van jullie wondertje.

Nog even geduld…. ik zal de opleiding eind 2023 afronden. Tot die tijd werk ik als stagiaire bij KraamZus!

mijn doel

Mijn doel is om iedereen die de cursus volgt zo goed mogelijk voor te bereiden op de aankomende bevalling en daardoor een mooie beval ervaring mee te geven. Lees  hier meer over waarom een cursus belangrijk is. Wanneer jij en je partner weten welke keuzes je allemaal hebt gedurende de hele bevalling en ook weet wat je kunt doen als het anders loopt dan gepland weet ik zeker dat je met een beter gevoel zal terugkijken op de bevalling. Ik merk ook in de kraamweek nog wel eens vragen over de bevalling bij mensen die geen cursus hebben gevolgd. Gelukkig kan ik ze dan alles uitleggen en dat is fijn. 

 

Ik hoop dat ik jou mag helpen bij de voorbereiding op jouw bevalling. Ik ken je vragen en de onzekerheden. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode. Voel je vrij contact met mij op te nemen als je nog vragen hebt.

Vrolijke groet,

Kim Antons

Leuke weetjes Kim

Opleidingen Kim