Welkom

Leuk dat je een kijkje neemt op de website. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een zwangerschapscursus en mag ik jullie dus feliciteren met de komst van een kindje!

 

 

Graag stel ik mij kort voor; Ik ben Kim Antons, samen met mijn vriend en onze twee kinderen wonen we sinds de zomer van ’21 in Lemmer/Friesland. Sinds 2012 ben ik eigenaar van Cursus Bevallen. Ik heb tot 2021 in Almere gewoond en die periode ruim 1800 stellen mogen begeleiden naar een mooie bevalling. Ik bied de cursus nu trouwens nog steeds aan in Almere maar uiteraard ook in regio Lemmer. 

 

 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in alles rondom zwangerschap en bevallen en na mijn eigen zwangerschappen is mijn interesse nog meer aangewakkerd. Zwanger zijn is zo iets bijzonders, iedere keer weer kan ik ontroerd raken van de verhalen die ik hoor. Toen ik de kans kreeg om dit bedrijf te starten heb ik dat met beide handen aangepakt en nog nooit 1 seconden spijt gehad van deze beslissing. Mahatma Gandhi zei het al: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit een dag te werken”. Langzaam ben ik gaan uitbreiden en gaf ik op 4 verschillende locaties cursus aan grote groepen. Door corona in 2020 is dit alles enorm veranderd, ik ben de cursus online gaan aanbieden en dus opeens kon heel Nederland bij mij cursus volgen! Toen de grootste angst rondom het virus verdwenen was merkte ik dat ik steeds mee aanvragen kreeg voor privé cursussen aan huis. Ik merk dat ik juist dat persoonlijke contact aan de keukentafel heel fijn vind en dat ben ik blijven doen, ik hoor zoveel persoonlijke verhalen…. ik voel me bevoorrecht!

 

Mijn kinderen zijn inmiddels behoorlijk zelfstandig en ik wilde graag weer een opleiding gaan doen. Na lang twijfelen of ik voor de opleiding tot verloskunde, kraamzorg of doula wilde gaan heb ik besloten in december 2022 te starten met de opleiding tot kraamverzorgende. Het lijkt mij geweldig om in alle rust stellen te begeleiden in de eerste week met hun kindje. Juist door alle verhalen die ik heb gehoord afgelopen jaren weet ik hoe belangrijk dit is. Mijn ideaal zou zijn dat ik jou samen met je partner mag voorbereiden op de bevalling, als kraamverzorgende mag steunen tijdens de bevalling en jullie in de kraamweek vanalles mag leren en uitleggen over de verzorging van jullie wondertje. Nog even geduld…. ik zal de opleiding begin 2024 afronden. Tot die tijd werk ik als stagiare bij Kraamzorg NOP/Lemsterland.

 

Kim Antons

Cursusleidster en eigenaar Cursus Bevallen. 

+ 0
Tevreden klanten
0
Verschillende cursussen
0
Gemiddelde beoordeling

Leuke weetjes

Twee kinderen, Lotte (2010) en Jelte (2011)

 

Twee keer thuis bevallen op een zondag. De eerste thuisbevalling was zeker niet gepland, dit is een leuk verhaal voor tijdens de cursus 😉

Welkom

Mijn doel

Mijn doel is om iedereen die de cursus volgt zo goed mogelijk voor te bereiden op de aankomende bevalling en daardoor een mooie beval ervaring mee te geven (lees hier meer over waarom een cursus belangrijk is). Wanneer jij en je partner weten welke keuzes je allemaal hebt gedurende de hele bevalling en ook weet wat je kunt doen als het anders loopt dan gepland durf ik wel te stellen dat je met een beter gevoel zal terugkijken op de bevalling. 


Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de verschillende cursussen en voel je vrij contact met mij op te nemen als je nog vragen hebt.


Vrolijke groet,

Kim Antons