Cursus bevallen

Je zwangerschap is een speciale periode in het leven van jou en je partner. Na ongeveer 9 maanden zwangerschap kondigt jullie kindje zich aan, de bevalling begint. Waarschijnlijk kijk je daar nieuwsgierig, maar misschien ook wel een beetje gespannen naar uit – en je partner ongetwijfeld ook. Om je goed voor te bereiden op de bevalling kunnen jullie daarom samen de zwangerschapscursus “Cursus Bevallen” volgen.

 

De cursus wordt in privé vorm aangeboden. Jij en je partner kunnen lekker vanaf de bank of aan de keukentafel de cursus volgen en al jullie vragen stellen. Ik zal alle tijd nemen jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de geboorte van jullie wonder.

 

Cursus Bevallen bestaat inmiddels 11 jaar en ruim 1800 stellen gingen je voor. Wil je weten wat zij van de cursus vonden? Lees dan hier de mooie reacties. Heb je vragen of wil je overleggen, neem gerust contact op!

Vrolijke groet,

Kim

Insta cursus

3 maanden toegang

alleen of met partner te volgen

Volg de Instagram cursus op jouw moment op de bank, in bed of onderweg. Samen met je partner of alleen, dat bepaal je allemaal zelf. In eigen tempo ontvang je verschillende modules en ontvang je alle informatie voor de bevalling. 

deze cursus zal eind van het jaar aangeboden worden

Privé cursus aan huis

1 avond/ochtend van 4 uur

samen met partner

De 1 daagse cursus aan huis. Na deze lange middag of avond (ongeveer 4 uur) weten jullie wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Uiteraard kun je al je vragen stellen. De cursus volg je thuis.

Kosten €175

Privé cursus aan huis

3 avonden/ochtenden van 3 uur

samen met partner

Deze cursus van 3x 3 uur geeft jou en je partner inzicht in wat jullie te wachten staat; voor, tijdens en na de bevalling. Doordat jullie deze cursus samen volgen is er meer ruimte en tijd om in te gaan op persoonlijke vragen en wensen. De cursus volg je thuis.

Kosten €295

+ 0
Tevreden klanten
0
Verschillende cursussen
0
Gemiddelde beoordeling

Gratis ebook en geboorteplan

Tijdens de cursus krijgen jullie ontzettend veel informatie te horen, ook krijg je heel veel tips. Na verloop van tijd zijn hier steeds meer bij gekomen. Zeker wanneer je zwanger bent zit je hoofd al zo vol met een heleboel andere dingen. Na de cursus krijgt iedereen daarom een Ebook met daarin de beste tips en tricks die je op je gemak nog eens kunt doorlezen. Ook vind je in het ebook informatie over bedrijven die interessant voor jou kunnen zijn. Alle punten die zijn besproken tijdens de cursus komen ook nog eens samen in het geboorteplan welke met je verloskundige kunt delen zodat ook zij weet wat jou/jullie wensen zijn rondom de bevalling.