1 daagse cursus bevallen aan huis

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af en moet er vaak nog van alles geregeld worden naast jullie werk en privé leven. Ook wil je je goed voorbereiden om de komst van jullie kindje. Na deze lange middag/avond weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet!

Wat kun je verwachten

Onderstaande onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus. Heb je andere vragen, dan kan ik jullie daar altijd bij helpen. 

Praktische info

Lees hier een aantal reacties van mensen die de 1 daagse cursus hebben gevolgd

JeroenenAngela Van Someren
JeroenenAngela Van Someren
Lees verder
Wij wilde graag in 1 keer alles horen ipv meerdere keren naar een cursus gaan. Deze voorbereiding is daar perfect voor! Kim legt rustig en begrijpelijk uit wat je kan verwachten tijdens je bevalling. Ik ga nu goed voorbereid de bevalling in, dat geeft mij veel rust. Ik kan iedereen dit aanraden!
Jessica de Smale-Stronks
Jessica de Smale-Stronks
Lees verder
Wij hebben heel veel gehad aan de 1-daagse cursus! Ondanks dat het 'maar' 4 uurtjes is, kregen we alle informatie om met zelfvertrouwen richting de bevalling te gaan. Aanrader!
Amber
Amber
Lees verder
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Jorien Poeze
Jorien Poeze
Lees verder
De tijd vloog! Het was van begin tot eind superinformatief en ook gezellig. Niet alleen voor mama maar partners worden ook betrokken. Echt een aanrader!
Bianca
Bianca
Feedbackcompany
Lees verder
Wij hebben de cursus van een dag gevolgd en ik raad iedereen deze aan. Kim geeft goede en duidelijke informatie. Wij hebben er onwijs veel aan gehad en waren goed voorbereid op de bevalling. Mede dankzij deze cursus heb ik, ondanks dat ik aan het einde medisch werd, een mooie bevalling gehad waar wij met een goed gevoel op terug kijken.
Shannon
Shannon
Feedbackcompany
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Previous
Next

Ben jij na het lezen van zoveel mooie woorden nog enthousiaster geworden?? 

Meld je dan snel aan zodat ook jij met een goed gevoel de bevalling tegemoet kunt zien. Want echt waar, een goede voorbereiding is het halve werk. Ik gun jou een bevalling waar jij samen met je partner goed op terug kunt kijken. Een zwangerschapscursus draagt daar 100% aan bij.