1 daagse cursus bevallen aan huis

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af en moet er vaak nog van alles geregeld worden naast jullie werk en privé leven. Ook wil je je goed voorbereiden om de komst van jullie kindje. Nu het door de Corona maatregelen heel lastig is om in groepsverband een cursus te volgen biedt Cursus Bevallen jullie de mogelijkheid thuis, volgens de richtlijnen van het RIVM, een cursus te volgen. Na deze lange middag/avond weten jij en je partner wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet!

Wat kun je verwachten

Onderstaande onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus. Heb je andere vragen, dan kan ik jullie daar altijd bij helpen. 

Monique
Lees verder
Wij zijn vorige week geweest, echt een aanrader!! Gezellige middag met een hoop informatie, echt heel leerzaam! Bedankt Kim, je doet het goed!!
Yoni
Lees verder
In 1 dag de hele zwangerschap en bevalling besproken, met het nuchtere blik en een gezellige sfeer! Top!
Rachel en Edwin
Lees verder
Vorige maand hebben wij de 1-daagse cursus gedaan. Wij zijn heel blij dat we deze cursus hebben gedaan, veel belangrijke informatie, zou niet willen dat ik zonder deze info de bevalling in zou gaan. Niet alleen informatief, maar ook heel gezellig. Een aanrader!

Praktische info