Vol vertrouwen bevallen

Cursus Bevallen

Dé cursus om jou en je partner voor te bereiden op de bevalling. Niets blijft onbesproken zodat jullie vol vertrouwen deze bijzondere tijd tegemoet gaan. De cursus wordt in privé vorm bij jullie thuis gegeven of handig online, altijd een cursus die bij jou past. Welke vorm je ook kiest, ik sta voor je klaar om al jullie vragen te beantwoorde.

Tevreden klanten
+ 0
Gemiddelde beoordeling
0
Raadt Cursus Bevallen aan
0 %

Komt dit je bekend voor?

Je zwangerschap is een prachtig avontuur, maar het kan voelen alsof er een stortvloed aan informatie en adviezen over je heen komt. Van alle kanten krijg je goedbedoelde raad en tips, lees je boeken en online scroll jij je suf. Ik heb in de afgelopen 12 jaar al duizenden aanstaande ouders begeleid, zowel voor-, tijdens als na de bevalling. Ik ken je vragen en de onzekerheden. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Ohja, en ik ben zelf ook 2x bevallen.
i feel you 😉

Stel je eens voor

Je kunt je tot in de puntjes voorbereiden op je bevalling

Online cursus bevallen

Na het volgen van de cursus......

1

Voel jij je vol vertrouwen en ben je goed voorbereid op het moment dat de bevalling begint. 

2

Weet jij welke keuzes je hebt en wat de voor- en nadelen zijn. Op deze manier kun jij goed overleggen met je verloskundige of gynaecoloog.

3

Snap jij waarom het soms anders gaat dan gehoopt. Weten hoe dit gaat en wat je dan kunt doen geeft rust. 

4

Door dit alles heb jij echt een realistisch beeld van wat je kunt verwachten en hoef je achteraf niet te denken…”Had ik dit maar eerder geweten”. 

5

Kijk je beter terug op de bevalling, ongeacht het verloop.  Dit blijkt uit onderzoek en komt omdat de bevalling jou niet is overkomen en je zelf inspraak hebt gehad.

Welke cursussen zijn er?

Cursus Bevallen
Online

Je ontvangt 9 maanden toegang tot de online leeromgeving. Na het kijken van alle modules kijk je vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Kijk via je mobiel, tablet of pc samen of alleen. Je hebt 24/7 toegang, zelfs tijdens de bevalling ;-).

 

 

 

 

 

 

 

 

privé Cursus bevallen
1 avond

Na deze lange middag of avond weten jullie precies wat je kunt verwachten  en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Uiteraard kun je al je vragen stellen. De cursus volg je thuis. 

 

Extra ontvang je toegang tot de online omgeving zodat je alles nog eens kunt nakijken. 

Privé curus bevallen
3 avonden

De meest uitgebreide en complete cursus. Krijg in 3x 3/3,5 uur alle informatie die jullie wensen. Er is veel tijd om in te gaan op persoonlijke vragen en wensen. Zie verderop het verschil met de cursus van 1 avond. De cursus volg je thuis.

 

 

Extra ontvang je toegang tot de online omgeving zodat je alles nog eens kunt nakijken.  

Inhoud van alle cursusvormen

Tijdens elke cursusvorm leer je precies wat nodig is om vol vertrouwen te bevallen. De online-, 1 daagse en uitgebreide cursus zijn qua inhoud voor het grootste gedeelte gelijk aan elkaar, in elke cursus vertel ik je in hoe de bevalling verloopt. De uitgebreide cursus kent een aantal extra onderwerpen waardoor dit de meest uitgebreide voorbereiding is die je maar kunt wensen.

Dit ga jij leren!

Inhoud elke cursus

Inhoud uitgebreide cursus

De uitgebreide cursus heeft als voordeel is dat je in 3 avonden de informatie krijgt. Hierdoor hebben jullie samen meer tijd om alle informatie te laten landen. Ook worden  extra de volgende onderwerpen besproken. 

Je krijgt nog meer!

Je ontvangt maar liefst 7 waardevolle extra’s die jou nog beter voorbereiden op de bevalling én op de periode wanneer jullie kindje geboren is t.w.v. € 147,-. Ook is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen!

Reacties van jouw voorgangers!

Wat anderen zeggen

In plaats van dat ik zelf vertel hoe goed mijn online cursus is, geef ik graag het woord aan een aantal cursisten. Wil je alle reviews lezen? Rechts onderop de pagina vind je alle klantbeoordelingen

Mijn vriend en ik wilden aanvankelijk helemaal geen cursus volgen. We zijn toch overstag gegaan en volgden de cursus bij Kim. Geen spijt! Het was een heel fijn, informatieve maar ook interactieve middag waarin we super veel hebben geleerd. Kim focust vooral op de positieve punten van het bevallen, maar gaat ook in op de wat-als scenario's. Dat vonden wij heel prettig omdat je zo het gevoel krijgt goed beslagen ten ijs te komen. Ontzettend fijn dus. Dank Kim!
Anoniem
We hebben 3 avonden de bevalcursus van Kim gevolgd. Wat een leerzame en fijne ervaring was dit. Kim heeft veel kennis en weet dit op een prettige en ontspannen manier over te brengen. Hierdoor kijk ik zelfs uit naar het bevallen! Heel erg bedankt hiervoor Kim!
Pien
Op het laatste moment voelde ik toch een enorme spanning en onrust over de bevalling. Ik besloot de online cursus te bestellen en heb mij in mijn verlof heerlijk op mijn eigen manier kunnen voorbereiden! Zelfs nog even persoonlijk contact gehad over een bepaald onderwerp wat heel fijn was.
Jantine
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Shannon
Eigenlijk wilde ik geen bevalcursus doen maar mijn verloskundige adviseerde deze cursus te volgen. Ik heb geen spijt!!
Maryam
Hele fijne cursus! Ook al is het mijn 2e bevalling, toch weer veel bijgeleerd en weer een stuk zelfverzekerder over de naderende bevalling.
Judith
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Amber

Beoordeling van 9,7 via Feedback company en Facebook 

4.85/5

Zo werkt het

Dit gebeurt er na jouw aankoop

Aanmelden

Meld je aan via de betaalpagina. Betalen verloopt via iDEAL.

Mail

Je ontvangt een mail met jouw persoonlijke inloggegevens.

~

 Je ontvangt een mail om een afspraak te maken voor de cursus aan huis.

Toegang

Je hebt direct toegang tot de online cursus. 

~

 

Kim komt bij jullie langs.

Het gezicht achter cursusbevallen.nl

Kim Antons

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat bijzonder he, zo’n mini mensje in je buik? Ik hoop dat je jouw zwangerschap als een mooie tijd ervaart. 

Ik help je graag bij de voorbereidingen op de geboorte zodat jij (samen met je partner) vol vertrouwen de geboorte tegemoet ziet en tijdens de bevalling meer rust ervaart. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Kim  x

PS 1: wil je meer weten over mij, check hier!

PS 2: ik ben bezig met het schrijven van een boek over de 3 eerste maanden met jouw kindje. Het is een soort zwangerschap, de uitgerekende datum is nog niet bekend 😉

Ben jij klaar om je maximaal voor te bereiden op je bevalling?

Toch nog vragen?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor aanstaande moeders en vaders die zich optimaal willen voorbereiden op de bevalling en alles wat daarbij komt kijken, met name voor degenen die hun eerste kindje verwachten. Maar ook vaak genoeg heb ik mensen die een tweede kindje krijgen en zich dit keer wel willen voorbereiden.

De cursus bevat zowel theoretische informatie als praktische oefeningen en technieken. Zo zorg ik ervoor dat je zowel kennis opdoet als vaardigheden ontwikkelt voor de bevalling.

Mijn cursus is samengesteld op basis van ruim 12 jaar ervaringen met het begeleiden van zwangerschappen en bevallingen. Al deze kennis heb ik gebundeld in een betaalbare online cursus zodat heel Nederland toegang kan hebben tot mijn kennis. Het feit dat deze cursus een stuk goedkoper is dan andere cursussen doet niets af aan de kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich kunnen voorbereiden.  

Ik bied ondersteuning gedurende de hele cursus. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen en ik zal mijn best doen om je zo snel mogelijk te helpen. Je mag mij mailen maar je krijgt ook mijn 06-nummer zodat je mij kunt bellen of appen. 

Na aankoop krijg je 9 maanden toegang tot de cursus. Je kunt de modules dus in je eigen tempo volgen en zo vaak terugkijken als je wilt. Ook tijdens de bevalling kun je bijvoorbeeld de houdingen of ademhalingen er nog eens bijpakken!