Online cursus 

Wanneer je weinig tijd hebt, de kosten van een privé cursus te hoog vindt of jouw partner echt geen zin heeft in een zwangerschapscursus is het volgen van de online cursus de ideale manier om je goed voor te bereiden op de bevalling! Lekker thuis op de bank of onderweg is deze cursus te volgen.  Mijn doel is altijd om jou (jullie) zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling, en dat kan net zo goed online! Ook kun je al je vragen stellen, ik ben er voor jullie. Na deze cursus weet je wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijk je vol vertrouwen de bevalling tegemoet!

Wat kun je verwachten van de online cursus

Je volgt de cursus via een online leeromgeving in Huddle. In de app zie je alle 20 modules, ik raad je aan om deze van 1 naar 20 te volgen maar je kunt uiteraard alles terug kijken zo vaak als nodig. Per onderwerp vind je een module met video’s, foto en tekst.  Als bonus ontvang je gratis:

* Schema gemiddelde bevalling

* In te vullen geboorteplan

* Ebook Cursus bevallen met vele tips & tricks

 

Lees verderop alle 20 onderwerpen van de modules.

 

Monique
Lees verder
Wij zijn vorige week geweest, echt een aanrader!! Gezellige middag met een hoop informatie, echt heel leerzaam! Bedankt Kim, je doet het goed!!
Yoni
Lees verder
In 1 dag de hele zwangerschap en bevalling besproken, met het nuchtere blik en een gezellige sfeer! Top!
Rachel en Edwin
Lees verder
Vorige maand hebben wij de 1-daagse cursus gedaan. Wij zijn heel blij dat we deze cursus hebben gedaan, veel belangrijke informatie, zou niet willen dat ik zonder deze info de bevalling in zou gaan. Niet alleen informatief, maar ook heel gezellig. Een aanrader!

Praktische info