Insta cursus 

Omdat we al lange tijd te maken hebben met de Corona pandemie kun je online de Insta cursus volgen zodat jij lekker binnen kan blijven en veilig op de bank de cursus kunt volgen. Mijn doel is altijd om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling, en dat kan net zo goed online!

Goede informatie is zeker heel erg nodig omdat ook de gratis informatie avonden van verloskundigen en ziekenhuis vaak worden geannuleerd. Je mag de cursus natuurlijk alleen volgen maar samen met je partner is het ook erg waardevol! Na deze cursus weet je wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijk je (of jullie) vol vertrouwen de bevalling tegemoet!

Wat kun je verwachten van de Insta cursus

Je kunt de cursus via je eigen Intagram account volgen, je wordt na betaling toelaten in een besloten Instagram account. Hier kun je per onderwerp de verschillende modules bekijken. Ze kunt de filmpjes zo vaak bekijken als nodig, je hebt 3 maanden toegang. 

Monique
Lees verder
Wij zijn vorige week geweest, echt een aanrader!! Gezellige middag met een hoop informatie, echt heel leerzaam! Bedankt Kim, je doet het goed!!
Yoni
Lees verder
In 1 dag de hele zwangerschap en bevalling besproken, met het nuchtere blik en een gezellige sfeer! Top!
Rachel en Edwin
Lees verder
Vorige maand hebben wij de 1-daagse cursus gedaan. Wij zijn heel blij dat we deze cursus hebben gedaan, veel belangrijke informatie, zou niet willen dat ik zonder deze info de bevalling in zou gaan. Niet alleen informatief, maar ook heel gezellig. Een aanrader!

Praktische info