Cursus bevallen

Je zwangerschap is een speciale periode in het leven van jou en je partner. Na ongeveer 9 maanden zwangerschap kondigt jullie kindje zich aan, de bevalling begint. Waarschijnlijk kijken jullie daar nieuwsgierig maar misschien ook wel een beetje gespannen naar uit. 

Om je goed voor te bereiden op de bevalling kunnen jullie daarom samen de zwangerschapscursus “Cursus Bevallen” volgen.

De cursus wordt in privé vorm bij jullie thuis aangeboden of handig online. Jij en je partner kunnen lekker vanaf de bank of aan de keukentafel de cursus volgen. Zowel tijdens de privé cursus als online kunnen jullie al je vragen stellen. Ik zal alle tijd nemen jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de geboorte van jullie wonder.


Vrolijke groet,

Kim

Online cursus

6 maanden toegang

alleen of met partner te volgen

Volg de online cursus op jouw moment op de bank, in bed of onderweg. Samen met je partner of alleen, dat bepaal je allemaal zelf. Volg 20 modules en ontvang stap voor stap alle informatie voor de bevalling. Let op, de cursus is precies hetzelfde als de privé cursus aan huis, zelfs persoonlijk vragen stellen is  mogelijk!

Kosten €59,50


Privé cursus aan huis

1 avond/ochtend van 4,5 uur

samen met partner

De 1 daagse cursus aan huis. Na deze lange middag of avond weten jullie precies wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en kijken jullie samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Uiteraard kun je al je vragen stellen. De cursus volg je thuis.

 

 

Kosten €175

Privé cursus aan huis

3 avonden/ochtenden van 3 uur

samen met partner

Deze cursus van 3x 3 uur geeft jou en je partner inzicht in wat jullie te wachten staat; voor, tijdens en na de bevalling. Doordat jullie deze cursus samen volgen is er meer ruimte en tijd om in te gaan op persoonlijke vragen en wensen. De cursus volg je thuis.

 

Kosten €295

+ 0
Tevreden klanten
0
Verschillende cursussen
0
Gemiddelde beoordeling

Lees hier alle mooie reacties van stellen die jou voor gingen!

 Facebook 5 van 5 sterren

Feedbackcompany 9,4 score en 99% raadt de cursus aan 

JeroenenAngela Van Someren
JeroenenAngela Van Someren
Lees verder
Wij wilde graag in 1 keer alles horen ipv meerdere keren naar een cursus gaan. Deze voorbereiding is daar perfect voor! Kim legt rustig en begrijpelijk uit wat je kan verwachten tijdens je bevalling. Ik ga nu goed voorbereid de bevalling in, dat geeft mij veel rust. Ik kan iedereen dit aanraden!
Jessica de Smale-Stronks
Jessica de Smale-Stronks
Lees verder
Wij hebben heel veel gehad aan de 1-daagse cursus! Ondanks dat het 'maar' 4 uurtjes is, kregen we alle informatie om met zelfvertrouwen richting de bevalling te gaan. Aanrader!
Amber
Amber
Lees verder
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Jorien Poeze
Jorien Poeze
Lees verder
De tijd vloog! Het was van begin tot eind superinformatief en ook gezellig. Niet alleen voor mama maar partners worden ook betrokken. Echt een aanrader!
Nazadin
Nazadin
Feedbackcompany
Lees verder
In tijden van COVID-19 en de lockdown konden we terecht bij Kim! Zowel mijn partner als ik hebben veel gehad aan de cursus. Uiteraard heeft mijn bevalling er compleet anders uitgezien dan wat ik had kunnen bedenken. Dankzij deze cursus had ik een brede beeld en kennis waardoor ik sneller kon schakelen wanneer alles anders liep dan gehoopt. Kim is geduldig, heeft veel kennis en is oordeelvrij. Met name dat laatste was voor mij erg belangrijk.
Previous
Next

Ben jij na het lezen van zoveel mooie woorden nog enthousiaster geworden?? 

Meld je dan snel aan zodat ook jij met een goed gevoel de bevalling tegemoet kunt zien. Want echt waar, een goede voorbereiding is het halve werk. Ik gun jou een bevalling waar jij samen met je partner goed op terug kunt kijken. Een zwangerschapscursus draagt daar 100% aan bij.

Online cursus

Kosten €39,50

(let op, vanaf 1-1-2023 € 59,50)

Privé cursus aan huis

Kosten €175

Privé cursus aan huis

Kosten €295