De cursus wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar, check je polis!

goed voorbereid & Vol vertrouwen bevallen

voor de mooiste start samen

De geboorte van jullie kindje komt steeds dichterbij. Willen jullie je goed voorbereiden op dit bijzondere moment en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan? Dan past Cursus Bevallen bij jou! Ik deel mijn uitgebreide kennis én tips uit de praktijk met je.

 

Een bevalling hoeft je niet te overkomen. Jouw bevalling verloopt beter als je écht begrijpt wat er gebeurt in jouw lichaam, wanneer je weet welke scenario’s zich kunnen voordoen en welke keuzes je hebt. Met deze kennis heb je controle over alles waar je invloed op hebt. 

Met de juiste voorbereiding ervaar je meer ontspanning en rust. Hierdoor verloopt jouw bevalling sneller , heb je minder kans op medische ingrepen en hou je meer controle tijdens de bevalling.

Jullie kijken beter terug op één van de meest bijzondere momenten in je leven, de geboorte van je kindje! 

Dat is voor jou, je partner maar zeker ook voor jullie kindje een fijne start!

Tevreden klanten
+ 0
Gemiddelde beoordeling
0
Raadt Cursus Bevallen aan
0 %

Komt dit je bekend voor?

Je zwangerschap is een prachtig avontuur, maar het kan voelen alsof er een stortvloed aan informatie en adviezen over je heen komt. Van alle kanten krijg je goedbedoelde raad en tips, lees je boeken en online scroll jij je suf. Ik heb in de afgelopen 13 jaar al duizenden aanstaande ouders begeleid, zowel voor-, tijdens als na de bevalling. Ik ken je vragen en de onzekerheden. Ik weet dat jij bang bent voor controle verlies, inscheuren en dat je het beste wil voor je kindje. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

Ohja, en ik ben zelf ook 2x bevallen.
i feel you 😉

Stel je eens voor

Jouw fijne bevalling binnen handbereik door de juiste kennis

Hoe kan ik je helpen om
vol vetrouwen te bevallen

Cursus Bevallen
compleet
-
Online

Volg je graag in je eigen tijd de cursus dan is online cursus perfect voor jou!  Je ontvangt 9 maanden toegang tot de online leeromgeving.  Kijk via je mobiel, tablet of pc samen of alleen. Je hebt 24/7 toegang, zelfs tijdens de bevalling ;-).BONUS: Cursus Bevallen handboek thuis gestuurd!

Cursus bevallen
compleet
-
groep

Wil jij je graag samen met je partner voorbereiden maar hebben jullie niet heel veel tijd. Dan is deze cursus van 1 avond ( 4,5 uur) perfect voor jullie. Kim geeft deze cursus in groepsverband in Rainbow in Joure. Uiteraard kun je ook hier al je vragen stellen. 

  

 

 

 

BONUS: ontvang het Cursus Bevallen handboek + toegang tot de online omgeving zodat je alles nog eens kunt nakijken.  

Cursus bevallen
compleet
-
privé

Wil jij je graag samen met je partner voorbereiden maar hebben jullie niet heel veel tijd. Dan is deze cursus van 1 avond ( 4,5 uur) perfect voor jullie. Kim komt bij jullie thuis en uiteraard kun je al je vragen stellen. 

 

 

 

 

 

BONUS: ontvang het Cursus Bevallen handboek + toegang tot de online omgeving zodat je alles nog eens kunt nakijken.  

Cursus bevallen
premium
-
privé

Willen jij en je partner niets aan het toeval overlaten en zoek je ook informatie over de eerste periode van de zwangerschap, (borst)voeding en de kraamperiode? Dan is dit dé cursus voor jullie! Tijdens deze cursus komt Kim 3x 3,5 uur bij jullie thuis langs, samen groeien jullie richting de bevalling en kunnen jullie alle vragen stellen. 

 

 BONUS: ontvang het Cursus Bevallen handboek + toegang tot de online omgeving zodat je alles nog eens kunt nakijken.  

Reacties van jouw voorgangers!

Wat anderen zeggen

1
Wat een fijne cursus! Wij voelden ons gelijk op ons gemak tijdens de cursus en we zijn met veel meer vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de bevalling kwamen veel dingen terug en hebben we ons bevalschema kunnen gebruiken. We kijken met een heel goed gevoel terug op de bevalling mede dankzij de goede voorbereiding! Kim, super bedankt
Lindy
Helaas kwam het bij ons neer op "wat als het anders loopt" scenario. Het werd een spoedrit met de ambulance. Zonder jouw informatie geloven wij dat we niet zo kalm hadden kunnen blijven die dag. Nu was het een zeer heftige ervaring, maar voor wat het was had het niet ‘beter’ kunnen verlopen. Wij waren kalm en wisten zo ongeveer wat ons te wachten stond en dat heeft enorm geholpen om alles tot een goed einde te brengen. Voor iedereen die alles wil weten over deze bijzondere periode in je leven; volg de cursus en zorg ervoor dat je voor een hoop minder verassingen komt te staan.
Bert en Ivon
Op het laatste moment voelde ik toch een enorme spanning en onrust over de bevalling. Ik besloot de online cursus te bestellen en heb mij in mijn verlof heerlijk op mijn eigen manier kunnen voorbereiden! Zelfs nog even persoonlijk contact gehad over een bepaald onderwerp wat heel fijn was.
Jantine
Mijn vriend en ik wilden aanvankelijk helemaal geen cursus volgen. We zijn toch overstag gegaan en volgden de cursus bij Kim. Geen spijt! Het was een heel fijn, informatieve maar ook interactieve middag waarin we super veel hebben geleerd. Kim focust vooral op de positieve punten van het bevallen, maar gaat ook in op de wat-als scenario's. Dat vonden wij heel prettig omdat je zo het gevoel krijgt goed beslagen ten ijs te komen. Ontzettend fijn dus. Dank Kim!
Anoniem
We hebben 3 avonden de bevalcursus van Kim gevolgd. Wat een leerzame en fijne ervaring was dit. Kim heeft veel kennis en weet dit op een prettige en ontspannen manier over te brengen. Hierdoor kijk ik zelfs uit naar het bevallen! Heel erg bedankt hiervoor Kim!
Pien
Ik ben zo blij dat ik de cursus heb gehad tijdens mijn bevalling hebben wij alles kunnen toepassen wat we hadden geleerd. Ik was heel gespannen omdat ik zo bang was voor de pijn en door de cursus kon ik er wat relaxter ingaan. Ik zou het iedereen aanraden!
Shannon
Hele fijne cursus! Ook al is het mijn 2e bevalling, toch weer veel bijgeleerd en weer een stuk zelfverzekerder over de naderende bevalling.
Judith
Eigenlijk wilde ik geen bevalcursus doen maar mijn verloskundige adviseerde deze cursus te volgen. Ik heb geen spijt!!
Maryam
Deze cursus was superhandig, alles wat we kunnen voorbereiden is nu voorbereid! Kim legde alles heel goed en rustig uit (ook prima te volgen voor mijn Griekse man) en nam echt alle tijd voor ons. Naar onze mening de beste cursus die we hadden kunnen volgen!
Amber

Nog niet uitgelezen? Hier lees je ontzettend veel mooie en lieve reviews. Zo weet jij of deze cursus bij jou past

Beoordeling van 9,7 via Feedback company en Facebook 

4.85/5

Het gezicht achter cursusbevallen.nl

Kim Antons

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat bijzonder he, zo’n mini mensje in je buik? Ik hoop dat je jouw zwangerschap als een mooie tijd ervaart. 

Ik help je graag bij de voorbereidingen op de geboorte zodat jij (samen met je partner) vol vertrouwen de geboorte tegemoet ziet en tijdens de bevalling meer rust ervaart. Ik heb al ontzettend veel mensen mogen voorbereiden, geen vraag is te gek. Vertrouw erop dat ik precies weet wat je nodig hebt in deze bijzondere periode.

 x  Kim  

PS 1: wil je meer weten over mij, check hier!

 

Ben jij klaar om je maximaal voor te bereiden op je bevalling?